• Comuna Crizbav

    La poalele sudice ale Muntilor Persani, o mica localitate a fost intemeiata in jurul fortificației din sat – Crizbav. În apropierea acestuia se află ruinele cetății construite de Ladislau cel Sfânt, regele Ungariei, in 1080. Situat in mijlocul judetului Brasov, Crizbavul este o localitate in care s-au stabilit majoritar doar romani si maghiari. Legenda “Vaii Hameiului” aminteste si azi un fragment framantat din istoria locului si formarea asezarii.

    Read more
  • Cetatea Medievala Heldenburg

    Ruinele cetatii Heldenburg se afla in apropierea Crizbavului, la cca. 4 km vest de sat. Dovezile atesta ca a fost construită la începutul secolului al XI-lea (1080) de regele Ladislau cel Sfant al Ungariei. Astăzi se mai păstrează doar un donjon care îndeplinea rolul de apărător al porţii.

    Read more

Hotărâri ale Consiliului Local

Consiliul Local din România, este o autoritate administrativă autonomă deliberativă, este compus din primar și consilieri aleși în condițiile legii pe o perioadă de 4 ani. Consiliul Local se întrunește lunar în ședințe ordinare și, ori de câte ori este nevoie, în ședințe extraordinare.

Click pentru a vizualiza Hotărârile CL Crizbav

Informații

Această secțiune cuprinde informații de interes public precum proiecte întreprinse de către autoritatea Comunei Crizbav, scoaterea la concurs a locurilor de muncă din cadrul Comunei Crizbav, precum si alte informații de uz general.

Click pentru a vizualiza aceasta sectiune

Contact rapid

Foloseste acest formular pentru a trimite un mesaj Primariei Comunei CrizbavPrimaria Comunei Crizbav

str. Principala nr. 141
Crizbav, judetul Brasov

tel primar: +40745531773
tel. +40372871966
fax: +40371452338
Numar telefon urgente: +40749162900

e-mail: primarie@comunacrizbav.ro

Back to top button